Web dizajn i izrada web sajtova

Možda nismo najjeftiniji, ali smo sigurni da ćete biti zadovoljni izradom web sajta.

 • Garancija cene

  Dogovorena cena odabrane usluge ne podleže promenama.

  Garancija cene

  Garantujemo našim klijentima da jednom rečena cena ostaje nepromenljiva u bilo kom smislu. Nema dodatnih, skrivenih troškova, nema izmišljanja usluga, nema zavaravanja!

 • Zaštita podataka i ideja

  Naši klijenti znaju da je bezbednost podataka i ideja naš prioritet.

  Zaštita posataka i ideja

  Kron Design neće ni u kom slučaju zloupotrebljavati vaše podatke ili ideje, jer su oni vaše lično vlasništvo. Idejno rešenje vašeg sajta neće biti ponovo upotrebljeno u drugim projektima ili istraživanjima.

 • Unapređenje sajta za mobilne uređaje

  Neka Vaš sajt bude prilagođen za Android, iPhone i tablete.

  Unapređenje sajta za mobilne uređaje

  Sajtovi koji su napravljeni u zastarelim tehnologijama ne izgledaju baš najbolje na mobilnim telefonima. Meniji su sitni a strane su nepregledne na malim ekranima. Omogućite Vašim korisnicima udoban pregled sadržaja sajta na mobilnom telefonu i tabletu.

 • Povraćaj novca

  Budite sigurni da nećete platiti uslugu ukoliko niste zadovoljni.

  Povraćaj novca

  Vaši zahtevi nisu ispunjeni ili niste zadovoljni uslugom? Kron Design garantuje povraćaj novca u punom iznosu.

Web stranica ima jasan cilj - da ostavi jak i neizbrisiv utisak i sa njime donese dobit za obe strane: onog koji traži, i onog koji pruža. Web dizajn omogućava da postavljanjem sajta budete dostupni Vašim klijentima, kako redovnim, tako i potencijalnim, 24 časa, 7 dana u nedelji. Sajt sadrži potreban broj stranica na kojima se nalazi prezentacija vaše delatnosti, a detaljni podaci, ponude, slike, animacije, video zapisi, vidljivim rezultatima pokazuju kako se izdvajate iz mora konkurencije.

Čak 80% ljudi pokušava da putem interneta reši probleme kupovine, potražnje i uklapanja ograničenog budžeta. Dovoljno je ukucati šta se traži uz odgovarajuću cenu. Baš tada na scenu stupa Vaša prilika da budete u tom najužem izboru. Uz pomoć savremenih programa i tehnologije, u prilici smo da Vam omogućimo Vašu ličnu web stranu po izuzetno pristupačnim cenama.